Aanbevelingen

Samen met Hilbert heb ik diverse malen gebrainstormd over de muziekbranche in het algemeen en de gospel muziek in het bijzonder. Hilbert is een man met visie, een open geest maar gaat niet over 1 nacht ijs. Ik kijk uit naar onze samenwerking in het project dat we ontwikkelen momenteel.
– Gert Vinke –


Hilbert is een organisator in hart en nieren. Hij is in staat om vanuit een helicopter view toch een persoonlijke invulling te geven aan de wensen van zijn opdrachtgevers. Het organiseren van concerten is hem op het lijf geschreven waarbij hij haarfijn aanvoelt dat een concert meer is dan een goede band of zanger(es). Ik heb op een goede manier met hem samengewerkt en doe dat nog steeds, waarbij hij op zeer professionele wijze alle aspecten overziet die te maken hebben met het opzetten, inrichten en uitvoeren van een concert of reeks concerten. Hilbert is prettig in de omgang en is een bevlogen persoonlijkheid. Hij zal altijd zoeken naar mogelijkheden om net dat beetje te doen wat elk concert bijzonder maakt. Van harte aanbevolen !!
– Willem de Jager –


In July 2012 hebben wij met GIlbere Producties (Hilbert Steen Redeker) en Higher-Level i.c.m. de Servants een concert verzorgd in de Oosterholthoeve te IJsselmuiden. Een goed bezocht evenement met een groot aantal bezoekers genaamd : Gospel-on-Stage. Als bedrijf verzorgden wij de gehele invulling qua techniek, zodat daar geen zorgen over bestonden (hoop ik)
Hilbert heeft de promotionele tak en Pers contacten voor zijn rekening genomen, alsmede de overkoepelende werkzaamheden.

Ik heb Hilbert leren kennen als een doener en praktische communicator. Niets is aan het toeval overgelaten anders sluit hij het gewoon nog een keer kort. Niets is hem wat dat betreft te veel.

Daarom : mede door jou is het concert echt op rolletjes gelopen. Ik beveel je graag aan!
– Siep Kiers –


Deel dit bericht met je netwerk.