Schuilt er in jou ook een wereld talent?

Idols, X-factor, Popstars en The Voice een kleine greep uit tv-programma’s waar men op zoek gaat naar het beste zang/muzikale talent van Nederland. Stuk voor stuk programma’s waar mensen naar kijken en van genieten. Grote kans dat jij ook steevast voor de buis te vinden bent.Misschien wel met de wens om zelf ook eens een keer aan de bak te komen als muzikant of zanger/zangeres.

Schuilt er in jou ook een wereld talent, maar ontbreekt het je nog aan kennis en durf om bepaalde stappen te ondernemen? Speel jij met de gedachte ooit iets te gaan doen met je muzikale talent? Misschien heb je al diverse stappen ondernomen maar het  lukt je telkens niet.  Schroom dan niet om eens contact met mij op te nemen. 

Onder de naam ArtHelp wil ik artiesten helpen bij het verder ontwikkelen van talent en ambitie.  Aan de hand van een ontspannen en open gesprek bekijken we, samen wat de mogelijkheden zijn.  Tevens kunt je bij ArtHelp terecht wanneer je op zoek bent  naar informatie over  een album opname of over het nut van een gage overeenkomst. 

Vriendelijke groet,

Hilbert Steen Redeker

Deel dit bericht met je netwerk.