Sera & Rik Jan

Sera en Rik Jan zijn een muzikaal duo. Ze ontmoetten elkaar op het conservatorium, en hadden meteen een klik. Hun geloof klinkt in hun pop- en gospelmuziek door en laat zich het beste omschrijven als muziek met een extra dimensie, waarbij het virtuoze pianospel van Rik Jan en de prachtige stem van Sera je niet onberoerd laat. Het is sprankelend, meeslepend, krachtig en ontroerend.

Sera van der Vijver groeide op in een muzikale familie en begon op haar 9e met het schrijven van eigen nummers. Op haar 11e nam ze deel aan het Junior Songfestival en later aan Giels Talentenjacht. Ook werkte ze mee aan verschillende tv-productie, waaronder ‘Kerst met de Zandtovenaar’ en Zapp Live. In 2017 leverde ze met de country band SERA haar debuutalbum “Nothing Without You” af.

Rik Jan Schilder is actief als pianist, toetsenist en docent. Momenteel studeert hij Jazz en Pop aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Na jarenlange klassieke pianolessen begon hij met verschillende bands in kerken te spelen. Dit groeide uit tot een passie waar hij dagelijks mee bezig kan zijn. Momenteel speelt hij veel als sessiemuzikant, begeleidt hij zang, en functioneert hij als toetsenist in verschillende bands.

Naast piano en zang spelen zowel Rik Jan als Sera beide akoestisch gitaar, en kan er tweestemmig gezongen worden. Dit zorgt voor een veelzijdige en afwisselende sound die met slechts twee muzikanten wordt bereikt. Mocht het nodig zijn, dan beschikken ze over voldoende connecties om het duo uit te breiden met bijvoorbeeld een drummer/percussionist of (bas)gitarist.

Sera en Rik Jan leiden regelmatig worshipdiensten, spelen concerten en beschikken over een ruim aanbod aan thematische songs. Door de vele ervaring in de kerk en door de passie om Gods liefde uit te dragen door muziek weten ze als geen ander wat er nodig is om te leiden in aanbidding, en kunnen ze nummers vol gevoel en overgave overbrengen. Daarnaast is hun seculier repertoire zeer geschikt voor festivals, bruiloften en diverse poppodia.
Beluister via de website hun muziek en laat je overtuigen! https://seraenrikjan.nl

Boekinsaanvraag

 

Verification

Deel dit bericht met je netwerk.