Queen P gaat in zee met nieuwe artiestenmanager

Handtekeningen worden gezet, handen worden geschud. Hilbert Steen Redeker is per direct de nieuwe artiestenmanager van Queen P (Petra Pelties red.). De uit Enschede afkomstige rapper/zangeres is blij dat ze in Steen Redeker iemand heeft gevonden met dezelfde passie en visie. Zowel Queen P als Steen Redeker hebben vertrouwen in een succesvolle samenwerking.

Queen P werd al op jonge leeftijd bekend in de hiphopscene. In 1999 lijkt haar veelbelovende carrière moedwillig voortijdig beëindigd te worden. Jaren vol extreem geweld en ellende volgden. In 2012 wordt ze echter herontdekt door de Amerikaanse raplegende Kurtis Blow, die haar helpt terug te komen in de muziekwereld. Nog in datzelfde jaar brengt zij de nummers ‘Look Forward’ en ‘Real Hip Hop’ uit. In 2016 komt het boek ‘Queen P! Een bewogen leven’ uit. In dit boek vertelt de rapper over haar leven en haar carrière. Haar verhaal, muziek en poëzie bemoedigt wereldwijd veel mensen.

Hilbert Steen Redeker vindt het belangrijk dat een artiest moet doen waar hij of zij goed in is. ‘’Voor Queen P is dit niet anders. Daarom regel ik voortaan haar managementzaken, zodat zij zich volledig kan richten op de zang en rap. Ik zal het zakelijke aanspreekpunt van en voor Queen P worden.’’ Steen Redeker zal belast worden met het beheren van de website en de sociale media, agendabeheer en het creëren en aantrekken van nieuwe business. Ook zal hij voor en tijdens de optredens een rol gaan spelen. ‘’Wanneer ik alle randzaken regel, kan de aandacht van Queen P volledig op de act gericht zijn. Daar doen we het uiteindelijk voor’’, aldus Steen Redeker.

‘’Ik hecht er waarde aan om goede mensen om mij heen te hebben; mensen die eerlijk zijn en met passie hun werk doen. Het belangrijkste voor mij is om mensen te bemoedigen, geld en bekendheid zijn voor mij niet het allerbelangrijkste. Helaas hebben financiën en roem voor veel artiesten en artiestenmanagers een hogere prioriteit. In Hilbert Steen Redeker heb ik iemand gevonden met dezelfde principes. Ik heb alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking’’, aldus Queen P.

Tekst:  Niek Teune
Foto:   Rob Kelders-Molleman

Deel dit bericht met je netwerk.